Print

IGG-SirNeo Interview

IGG-SirNeo Interview

Cum te numesti si de unde esti ?

SirNeo: In buletin scrie Urluescu Mihai, Bucuresti.

Cum ti-ai inceput viata de gamer si care ar fi jocurile preferate ?

SirNeo: La varsta de 14 ani am inceput sa joc Counter-Strike cu prietenii de la bloc, iar pe la 15 am inceput sa jucam in ClanBase si PGL. Ca jocuri inca prefer CS-ul dar n-o sa uit niciodata Starcraft-ul, Warcraft-ul III, NFS-urile.

Ce caracteristici te atrag la Warcraft si de cat timp joci ?

SirNeo: Atat Warcraft III cat si Dota au un gameplay placut, iar la Dota apreciez foarte mult importanta lui ca joc de echipa, oricat de bun/slab ai fi daca echipa isi face treaba ai toate sansele sa castigi, in acelasi timp WC3-ul este un joc care-ti dezvolta capacitatile de strateg si grafica era ceva nemaivazut la momentul aparatiei acestui joc.

Jucand dota banuiesc ca ti-ai facut mai multi prieteni. Care ar fi acestia ?

SirNeo: In primul rand ar fii baietii din IGG ( Frenzzy, Hyperion, Tzaboa, Ppasarel, etc ) dar si altii ca pocket, iscamu, Stormi si mai multi pe care nu-i enumerez ca ar inseamna sa umplem o pagina cu ei.

Acestea fiind spuse, cum ti-ai caracteriza experienta de Dota gamer ?

SirNeo: Din punct de vedere al jocului inca sunt in jucator mediu dar sunt mandru ca am reusit sa-mi dezvolt aptitudinea de manager.

Ce te-a marcat cel mai mult sau ce a avut impact puternic in mentalitatea ta legata de gaming ?

SirNeo: Cel mai mult indiferenta cu care este tratat gaming-ul in Romania, indiferenta ca se reflecta in lipsa de competitii dar si lipsa sponsorilor pentru echipele mari care nu-si permit sa plece la un lan in afara sau mai grav nu-si permit sa faca din gaming un job.

Fiindca cei mai multi dintre noi nu iti stim trecutul, ne-ai putea da o lista cu ligiile la care ai participat ?

SirNeo: PGL, ClanBase, EPS I, ENADC, MYM Pride.

Din toate hartile de la Warcraft doar Dota Allstars iti place sa te joci sau mai exista si altele pe care le preferi ?

SirNeo: Mai joc Tower Defense, AOS Extreme, Castle Fight ...

Care sunt hobby-urile tale ?

SirNeo: Imi place sa joc sah, sa ascult muzica si " sa ma dau " cu masina.

Daca ai avea o prietena, ce parere ar avea despre timpul pe care il petreci in fata calculatorului ?

SirNeo: Nu cred ca ar deranja-o atata timp cat n-o neglijez pe ea.

Cand nu joci dota, cu ce iti ocupi timpul liber ?

SirNeo: Nu prea mai am timp liber intre facultate si munca, deci cand nu joc dota stau cu prietenii, vad un film, dorm, etc.

Pentru a devenii un jucator de dota bun banuiesc ca ai depus mult efort. De cand te-ai apucat de dota a intervenit vreodata vreun eveniment important care sa te faca sa te gandesti la o eventuala disparitie din randul jucatorilor de dota ?

SirNeo: Da, am avut anumite probleme la facultate si periodic am mai disparut de pe scena Dotei dar o disparatie totala nu cred ca o sa apara pana la aparitia lui Starcraft 2.

Ca incheiere ce le transmiti jucatorilor de dota ?

SirNeo: In primul rand sa o lase in pace pe mama lu' Hyperion ca e ocupata. Si ca sfat legat de joc sa-si respecte adversarul si chit ca joaca for fun sau competitiv sa trateze jocul serios ca altfel isi pierd timpul degeaba.

Mai multe informatii gasiti pe blogul personal al lui IGG-SirNeo: http://www.sirneo.info/

Multumim pentru interviul acordat !

[ Last edited by GG.Anonymous at 2009-6-8 09:21 ]

Quote:
Pentru a devenii un jucator de dota bun
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Haha

da, frumos ..gg goldy ..SirNeo GG , tare interviu

Cum de dai interviu unuia din SK n-am habar.. si nap pe deasupra
NoW aLL CaN sEe:
tHis iS tHe HouR oF tHe FORSAKEN

Quote:
Original posted by ForSaKeNx at 2008-11-11 14:30
Cum de dai interviu unuia din SK n-am habar.. si nap pe deasupra
Vorbesti cu ofiterul lor de presa parca. Am citit pe undeva ca astia nu dau interview-uri la oricine. Nu suntem destul de faimosi din pacate.

Quote:
Original posted by Evil|Pro at 2008-11-11 18:07

Vorbesti cu ofiterul lor de presa parca. Am citit pe undeva ca astia nu dau interview-uri la oricine. Nu suntem destul de faimosi din pacate.
Din pacate n-ai inteles caterinca postului.. numai postati fara a intelege ce si de ce postati.. mai se si glumeste pe aici by the way..;)
NoW aLL CaN sEe:
tHis iS tHe HouR oF tHe FORSAKEN

Quote:
Original posted by ForSaKeNx at 2008-11-12 21:51

Din pacate n-ai inteles caterinca postului.. numai postati fara a intelege ce si de ce postati.. mai se si glumeste pe aici by the way..;)
Nu am incercat sa fiu sarcastic, si imi cer scuze daca asa s-a parut, vroiam doar sa-ti explic nu e suor de aranjat interview.

frumos interviu chiar mia placut pt ca a fost in romana sir neo face o treaba buna

kinda nice :p

nice

Muhhahah esti STELIST ? eheh FRATE